Contact

Stuur ons een bericht

Medicatieonline wil zijn klanten niet alleen de hoogste kwaliteit medicijnen bieden, wij zijn ook een verzamelpunt van kwalitatieve informatie. Daarom vind je op onze kennisbank en blog veel informatie over de verschillende medicijnen. Daarnaast kan je ons altijd een berichtje sturen met een vraag. Wij streven erna om binnen 24 uur een persoonlijk antwoord terug te sturen.

Plaats

De Wolflaan 25, 6815 HJ Arnhem, Netherlands

Telefoon

+(928)642-7529

Openingstijden

24/7 Bereikbaar

Persoonlijk advies en contact op maat

Bij Medicatie Online staan persoonlijk contact en duidelijk informatie bovenaan. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jij op een veilge, verantwoorde manier online medicijnen kan kopen. Heb jij dan ook een vraag, of wil je meer weten over één van onze producten? Dan helpen wij je graag verder. Als online apotheek bieden wij onze klanten meerdere methodes om informatie op te doen:

Kennisbank

Vooral nieuwe klanten kunnen soms door de bomen het bos niet meer zien. Logisch, want er zijn veel medicijnen die qua werking best op elkaar lijken. Speciaal hiervoor hebben wij een kennisbank opgezet. Hier vind je overzichtelijk informatie over al onze producten en kan je ze snel met elkaar vergelijken.

Blog

Veel informatie over onze producten vind je op specifieke pagina’s zoals medicatiepagina’s en productpagina’s. Soms zijn er belangrijke onderwerpen en nuances die hier niet passen, maar we wel belangrijk vinden om te delen. Speciaal daarvoor hebben wij een blog opgezet. Hier delen wij diepgaande en informatieve artikelen over het gebruik, de ervaringen en de voordelen van specifieke medicatie. Naast deze artikelen brengen we je hier ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en producten die op de markt verschijnen.

Bijsluiters

Stel je wil een medicijn gaan gebruiken, maar wil specifiek weten hoe dit gebruik werkt. Misschien slik je al andere medicatie en wil je weten of jouw nieuwe medicijn hier invloed op heeft. Voor dit soort persoonlijke situaties is het lastig om algemeen advies te geven. Jouw situatie is immers uniek. Daarom raden we je aan om in dit soort gevallen contact met een arts op te nemen, en om de bijsluiter van jouw medicatie te lezen. Er is zelfs een site met alle bijsluiters.

Persoonlijk contact met onze experts

Heb je alle informatie doorgenomen op onze site, maar heb je toch nog vragen? Stuur ons dan eens een berichtje. Eén van onze experts staat voor je klaar en helpt je graag persoonlijk verder. Wanneer je een grote bestelling plaatst willen we je zelfs persoonlijk advies geven dat speciaal op jou wordt afgesteld.